Events

Online goes Offline
2017 staat in het teken van Expeditie Healthy Travels. Waar ik in 2016 veel bloggerbijeenkomsten en fitgirlevents bezocht, wil ik het nu zelf voor anderen mogelijk maken elkaar te ontmoeten. Expeditie Healthy travels wil bloggers, vloggers, foodies en fitgirls bij elkaar brengen om te netwerken en elkaar voor een keer offline verder te helpen in de online wereld. 

Hotspots & Adventures
Expeditie Healthy Travels bezoekt diverse Healthy Hotspots en zal verschillende Fit Adventures aangaan. Zo reizen we door Nederland om te ondekken wat er op gebied van Healthy Travels in eigen land te beleven is. Welke lunchtentjes zetten gezonde producten op de kaart? Waar kun je suikervrij of vegan eten? En welke stoere sportieve activiteiten zijn er te doen als afwisseling van de eigen wekelijkse training? 

Meet up!
Vind jij het leuk om andere bloggers, vloggers, foodies en fitgirls te ontmoeten? Ben jij benieuwd waar anderen over schrijven en vloggen en wil je graag jouw blog bekend maken bij anderen? Eet je graag gezond en ga jij een stoere uitdaging niet uit de weg? Wil je hierover schrijven? Meld je dan aan voor een van de events van Expeditie Healthy Travels!

The kick-off
Expeditie Healthy Travels is geboren in Apeldoorn, in het noorden van ons land. Waar beter dan in geboorteplaats het begin van de reis te starten. Zodra we de omgeving om ons heen hebben verkend, kunnen we grotere stappen in de wereld gaan zetten. 

Expeditie Healthy Travels Agenda

 • 11 Februari '17 Breakfast & Zelfverdediging Apeldoorn

  Onder het genot van een heerlijk ontbijtje en een kop koffie of thee bij Café Eigen in Apeldoorn zullen we elkaar ontmoeten. Als we alle ins- en outs uit de online wereld hebben besproken en de nodige energie in het lijf hebben, gaan wij naar Sakura Budo om de hoek. In deze dojo van Sven Borst zullen wij een clinic zelverdediging krijgen.

 • 18 maart '17 Brunch & Jumping Fitness Amsterdam

  Wil jij ook je mede-bloggers ontmoeten? Dit kan tijdens een heerlijke brunch bij Anne&Max! Hier zullen we genieten van een heerlijk healthy laat ontbijt. Met elkaar zullen we alle ins- en outs uit de blog- of vlogwereld delen. Vervolgens gaan we ons in het zweet werken door high level fitness op trampolines met Jump4Joy. Samen zullen we al springend werken aan balans, conditie, kracht, lenigheid en ontspanning. *De training is voor iedereen geschikt. Deze training zal plaatsvinden bij David Lloyd in Amsterdam. Spring je mee? Meld je aan in het berichtvenster hieronder en wellicht nodig ik je uit.

 • 6 mei '17 Natuurlijk Sportief Rotterdam

  Buitenspelen voor gevorderden, dat is wat wij met NatuurlijkSportief gaan doen. Samen gaan we deze avontuurlijke buitensport aan met hetgeen we tegenkomen in de natuur rond de Kralingse plas.Ga je mee spelen? Laat hier alvast weten of je aanwezig wilt zijn en meld je aan in het berichtvenster hieronder  en wellicht nodig ik je uit.

 • 10 juni '17 Obstacle Run BiddinghuizenWe gaan bij Flevonice trainen op en 7km lang parcours met ruim 30 obstakels. Door water en modder, over balken en in touwen klimmen, klauteren en kruipen wij door dit uitdagende parcours.
  Durf jij het aan? Laat hier alvast weten of je aanwezig wilt zijn en meld je aan in het berichtvenster hieronder en wellicht nodig ik je uit.

Meld je aan!

Laat je me weten aan welk event je deel wil nemen en waarom je mee zou willen op Expeditie? Vertel je me ook waar je over blogt/vlogt en voeg je een link naar je website of kanaal toe? Dan hoop ik je snel te ontmoeten!