If you can dream it, You can do it!

Running is a way of traveling. The best way to explore a new location is on two feet!

Lopen en reizen, en perfecte combinatie. In binnen- en buitenland, waar ik ook ben: ik wandel en ik ren! 
Wanneer je in een vreemde stad rent, ontdek je zoveel meer. Zoveel anders dan wanneer je rijdt, fietst of wandelt met een gids of plattegrond. Wanneer je rent door de natuur, een ander klimaat aanvoelt, een andere lucht inademt. Wanneer je rent met mensen, vreemde talen en culturen, maar samen één missie, één kracht en eenzelfde vreugde. Rennen op bijzondere plekken heeft iets magisch.

In 2015 loop ik mijn eerste trainingsrondjes in het warme Laos, in de aanloop naar mijn eerste halve marathon aan de prachtige Halong Bay in Vietnam. Ik heb al wel eens zondags loopje gedaan in Londen en Rome, maar dit is pas echt een ervaring om nooit te vergeten! Om het feit dat het mijn eerste buitenlandse officiële loop is, mijn eerste halve marathon, dé eerste halve marathon van Halong Bay en wat een práchtige locatie! Ik beloof dit verhaal nog eens voor jullie te schrijven! De Halong Bay half marathon zal dit jaar November voor de derde keer gehouden worden. Mocht je ooit de kans hebben... Halong Bay is betoverend!

In 2016 loop ik mijn tweede buitenlandse run, mijn eerste marathon. De marathon van New York! Geen lang gekoesterde droom, maar iets bijzonder moois dat op mijn pad komt. Een sprookje inclusief giftige appels (blessures) en een fantastisch mooie afloop! En ze renden nog lang en gelukkig.... Waneer je met zo veel mensen samen werkt, ieder aan zijn eigen race, niet te beschrijven. Toch staat er hier een uitgebreid verslag van deze run. New York is geweldig, overweldigend groots. De reusachtige bruggen en gebouwen, de onophoudelijke aanmoedigingen van het publiek, de kleuren van Central Park... Rennen in New York is fascinerend! 

In 2017 loop ik een heel mooi en fris loopje in IJsland en ook mijn derde officiële run in het buitenland, de halve marathon van Tromsø in Noorwegen. Verslag van de Midnight Sun run vind je hier, of kijk de vlog voor nog meer indrukken. Ik kan je vertellen: midden in de nacht de zonsondergang tegemoet lopen, met een regenboog op je hielen... De Midnight Sun Marathon is sprookjesachtig! 

Rennen op bijzondere plekken heeft iets magisch! Ik voel mij dan ook als Guus Geluk bij het aankondigen van mijn komende droomreis.
Een kinderdroom, op de achtergrond geraakt door al het moois wat de grote mensenwereld te bieden heeft. Een onvergetelijke reis die mijn kinderdromen werkelijkheid zal laten worden. Niet zo ver van huis, niet zo'n lange run. Dat houden we klein, want deze magische race is groots van zichzelf. 

Vol verwondering kondig ik aan, dat ik in samenwerking met Loopreizen.nl zal afreizen naar Parijs, naar het betoverende land van Disney!
Het laatste weekend van september staat Disneyland volledig in het teken van hardlopen. Er zijn runs voor jong en oud op diverse afstanden door de twee Disney parken. Langs het parcours en bij de finish zal ik aangemoedigd worden door verschillende Disney figuren. Er is zelfs een run Disney Health & Welness Expo. Er zijn hotels in diverse Disneythema's waar je ook 's nachts betoverd wordt. 

Binnenkort vertel ik jullie meer over deze komende droomreis, over mijn voorbereidingen, over hoe jij ook kunt lopen op jouw droomreis, hoe je mee kunt rennen met mij en alle andere droomfiguren 😉
Heb jij net als ik stiekem ook de lang gekoesterde jeugddroom om naar Disneyland te gaan en lijkt het je ook té gek om daar een 5km, 10km of zelfs een halve marathon te lopen? Kijk dan gauw even op Loopreizen.nl dan kun je misschien dit jaar nog mee! 

If you can dream it, you can do it!

2 Responses to “If you can dream it, You can do it!

  • Wat gaaf dat je zo in het buitenland rent. Vooral die in Disney land lijkt me super!

  • Het geeft zo’n mooi ander beeld van andere landen en steden. Ik ben heel benieuwd naar Disneyland! Ben jij er al eens geweest?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *