10 Gifts for Healthy Travelers

Hoor de wind waait door de bomen, in mijn oude huis waait zelfs de wind. Ik ben bang dat ik er niet meer onderuit kan. Het is koud donker en nat buiten. Waar ik andere jaren rond deze tijd in het buitenland vertoef, heb ik mijn zonvakantie dit jaar ingeruild voor een veel te kort, krankzinnig heftig en ontzettend gaaf weekje New York. De herinneringen daaraan blijven leven, met dank aan het schrijven en bouwen van deze site. Toch zou ik mijzelf niet zijn als ik stiekem niet alweer vooruit kijk naar de eerstvolgende zonnestralen en waar ter wereld ik die kan pakken. 

 

December, de maand van de doelen sparen. Januari, de maand van het geld sparen. Zover is het nog niet, we leven nog in November. Dat betekent dat mijn verjaardag er nog aankomt op 29 November, Sinterklaas ook weer verjaart op 5 december, en het kerstkind weer opnieuw geboren wordt.

Allemaal dagen van lichtjes, familie, liefde, feestjes en cadeautjes. Tenminste... als je daar aan doet. Om de vraag voor te zijn, wat ik voor mijn verjaardag wil hebben, een vraag die ik nooit weet te beantwoorden, schreef ik een aantal verlanglijstjes.

Zie hier een lijstje voor de toegewijde hardloper, die door en weer en wind de deur uit zal gaan: Gifts for Runners.
Ik hoor ze vanmorgen vroeg al langsrennen, tussen de buien door. Wat een doorzettingsvermogen en discipline. Mij niet gezien buiten nu de storm om het huis raast.

Een lijstje voor alle oersterke fitties, omdat ik vind dat ook fitness niet op mijn pagina mag ontbreken. Weliswaar is betreffende pagina nog niet goed gevuld, maar jullie weten, ik ben net online en er kan nog heel wat content geschreven worden. Nieuwsgierig? Check dan hier even welke tools ik voor de powermannen en fitgirls in gedachten heb: Tools for Fitties.

En een lijstje voor hen, die net als ik houden van alle mooie dingen die op hun pad naar een goede gezondheid komen.

fullsizerender-14

10 Gifts for Healthy Travelers

 1. Reisgids
  Wat de titel ook is, dit zijn de mooiste boeken!
 2. Fitness Hoelahoep
  Echt waar, dé leukste training voor je buikspieren!
 3. Bakvorm
  Voor bananenbrood en andere heerlijke tussendoortjes.
 4. Serveerplank
  Of een mooie schaal om je kunstwerkjes mee op te dienen.
 5. Foamroller
  Tegen al je spierpijn en gespannen spieren.
 6. Theepaketje
  Omdat drinken goed voor je is en hey, had ik al verteld dat het buiten koud en donker is?
 7. Massage
  In een gezonde lifestyle hoort ook ontspanning!
 8. Waterfles
  Je kunt er nooit genoeg van hebben. 😉 
 9. Pannenkoeken
  Je mag mij er voor wakker maken. Pannenkoeken kunnen altijd, dus ook cadeau!
 10. Sportsgear
  Die ene gave top cadeau krijgen, is toch genoeg reden de gym weer in te duiken?

2 Responses to “10 Gifts for Healthy Travelers

 • Leuke ideeën, Tynke. En ik ben ook bijna jarig, dus dat komt mooi uit. Voor een ander de vakantiebestemming bepalen, vind ik lastig. Voor mezelf niet: ik wil nog minimaal 1x naar Johannesburg, maar nu graag in het voorjaar (oktober voor ons). Om daar de prachtige Jacaranda-lanen in bloei te zien. Groetjes Kiki (en een fijn zonnig weekend gewenst)

 • Wat leuk dat je op mijn blog gelezen hebt Kiki! Ja natuurlijk, één dag voor mij geloof ik?! Zuid-Afrika heeft wel je hart gestolen he! Ik was alleen in Kaapstad en zou ook graag de rest van het enorme land gaan bekijken! Wie weet wat 2017 ons brengt. Fijne verjaardag!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *